9 Februari

9 februari 2020 - Byford, Australië

Na een best slechte nacht word ik om 7:30 wakker. Ik wil me weer omdraaien maar zie dat Brooke al heeft geappt dat het breakfast klaar is. Pannenkoeken met room, Nutella en vers fruit op zondag. Na het eten gaan we naar buiten. We gaan vandaag het stallenblok helemaal vegen en opruimen zodat de paarden snachts naar binnen kunnen. Met een uur zijn we daarmee klaar en pakken we de paarden. We wassen ze allemaal en doen ze een vliegendeken op. Daarna gaan ze nog even naar buiten. Om 12:30 gaan we lunchen, ik maak een bakje yoghurt met fruit. We gaan even relaxen en rond 14:00 komt de oudere broer van Brooke op visite met zijn vrouw. Zijn vrouw is de zus van Jason😆. Ze hebben hun 2 kinderen mee en die spelen met de kinderen hier. Als ze weg zijn ga ik met Brook en Ned hooi halen. We pakken de wagen met een grote laadklep. Daar leggen ze de grote rol hooi zo makkelijk in. We rijden terug en gaan de rol in de wei zetten. Jason heeft een grote shovel waarmee hij de baal makkelijk oppakt. Ik rijd met de quad het land in om het grote hooinet te pakken die we om de baal heen doen dat zorgt er voor dat de paarden er langer mee doen. Jason en Brooke hebben allebei lang in de mijnen gewerkt met alle soorten graafmachines en shovels. Ze zijn er mega handig mee! Samen halen we daarna de paarden naar  binnen. Ze laat me zien wel voer ze krijgen en om 17:30 ga ik snel even douchen want om 18:00 gaan we naar de pub. Daar komen wat vrienden heen. Ik rijd met Brooke mee en de kids en Jason pikt de opa op. Er zijn 3 vrienden met 4 kinderen totaal. Ook josda is er, ze is Nederlands maar haar engels is inmiddels beter. Ze probeert haar kinderen Nederlands te leren en ik zeg dat ik ze daar graag bij help. Het is erg gezellig en  we eten hier ook. Ik bestel een bord vis met salade en patat, het eten is erg goed! Rond 21:00 gaan we terug naar huis ik rijd met Jason zijn auto terug zodat hij wat bier kon drinken. Het is een erg fijne nieuwe auto van zijn werk maar de wegen hier zijn mega donker. Niet heel prettig als ik eerlijk ben🙈.

Brooke heeft me vandaag verteld dat ik zo lang kan blijven als ik wil en dat ik erg goed in de familie pas. Ook de kids waren het hiermee eens, erg fijn om te horen en we hebben al zo veel leuke dingen op de planning! We gaan binnenkort de shows voor april inplannen en ook een paar die ik mag doen met de paarden. Aankomende week heb ik wat meetings staan met meiden uit de stad om een roadtrip te plannen voor een weekend binnenkort. En zaterdag ga ik naar een mooi strand hier in de buurt met iemand uit de Facebook groep en als het weer het toelaat zondag met de paarden naar het strand. Ik kijk erg uit naar alle vol geplande dagen! Ik ga ook weer opzoek naar een sportschool hier in de buurt! Het is wel lekker om er uit te zijn als de kids op school zitten

1. Mandy:
    9 februari 2020
    Hoi lieve Kelly, wat een lekker ontbijt met room, nutella en wat fruit.
    En daarna in maar een uurtje het stallenblok geveegd.
    Wat leuk dat Jason en Brooke alle bij in de mijnen hebben gewerkt.
    Wat leuk dat je zolang kan blijven als je maar wilt en dat je zo goed in de Familie past.
    En dat je zelf een show mag doen in April.
    En volgende week zondag met een paard 🐴🐎naar het strand mag.
    En lekker sporten.
  2. Mena:
    9 februari 2020
    Leuk verhaal weer, Kelly!
    Ben heel benieuwd naar de shows en wat jij dan mag gaan doen. Wat fijn dat je daar voorlopig mag blijven. En dat je een goede klik hebt met de kinderen.
    Superleuk allemaal voor je! We zijn nog steeds zo trots op jou en wat je allemaal doet. Heel veel plezier met alles 😘
  3. Karin:
    9 februari 2020
    Zeker weer een leuk verhaal Kelly! En wat een ontbijt, daar mogen ze mij ook wel voor wakker maken....
    Wat een lot uit de loterij dat je bij dit gezin bent terecht gekomen 👍
    Trots op mijn nichtje in het verre down under! 😘